JO12-2: Een ware thriller in Andijk met bloedstollend mooi einde

Vandaag op naar Andijk. Helaas waren de bloembollen onderweg uitgebloeid. Koeienmest des te meer?. De tegenstander met 2 punten meer dan wij ging voor winst. Dat hoorde ik van een ouder. Logisch, wie niet? Amper begonnen namen wij het initiatief. Gelukkig. Thijl moest na een pijntje bij Amin de spits even in. Kom op Thijl, wees brutaal. Nou, een minuut later scoort Thijl, na geklungel achterin bij hen, de 0-1, hoera ?. Normaal geeft dit je Red Bull vleugels. Maar wij gingen juist minder spelen. Onze vaste sluitpost Sven was gelukkig weer terug, maar moest nog voor rust vol aan de bak. Ons middenveld kon niet lekker overspelen, achterin ging de bal ook niet weg. Boem, 1-1. Hani deed mee en probeerde hun aanval met Mike en Sem te onderbreken. Maar nee, ?, de 2-1 voor hen viel ook. Na een forse clash die vleugelspits Famady overleefde moest hij toch helaas van het veld, liesklachten en einde wedstrijd ?. En we kregen ook nog voor rust de 3-1 om ons oren. Ai ai. In de rust een peptalk ?. Jongens, wij gaan de 2e helft net als Tottenham tegen Ajax spelen. Druk zetten, overspelen. Misschien winnen we niet maar goals zullen komen. Met Johan als extta stimulerende factor aan de zijlijn begonnen we. Jens vond dit mooi, druk zetten. Max zijn motor begon warm te draaien, Sem schoof door naar het middenveld. Power alom. Pasje Tobias, spurt Piet en Max scoorde gelijk de 2-3. Lekker ?. Bij iedereen verdwenen gelijk de pijntjes even ?. Sven kwam een paar keer super uit z’n goal om een bal te onderscheppen. En onze eigen Mike de Ligt ? schoof veelvuldig succesvol ook meer naar voren. De tegenstander was de weg kwijt. Amin streed mee. Piet liet zich nog meer gelden en schoof de bal naar Max die 3-3 maakte. Nog lekkerder dit?. Gaan we verdedigen? Nee, power en het afmaken. Thijl, onze aanvoerder vandaag, stond rechtsbuiten de verdedigers met Hani gek te maken. Balletje afpakken, zo leuk! Toen kwam na weer eens een super interventie van Jens uiteindelijk de bal bij Max. Hij vocht, streed, schoot op doel en de bal kwam bij de achterlijn. O jee?. Neeee, hoera!!! Sem gaf het laatste zetje en EVC kwam op 3-4. Wat een ontknoping, wat een extase ?. Andijk probeerde nog maar Sven gaf niets weg meer. Ons hele team knokte de 2e helft samen tot het laatste fluitsignaal. Hoera, we hebben een thriller gespeeld en gewonnen. Ouders huppelde, Johan deed de deb ??. Zo mooi dit. Helaas werd Jens nog belaagd door de keeper van de tegenpartij, die ook Amin al op z’n voet stond. Deze jongen moet maar even strafafwas krijgen, boe! In de kleedkamer grote pret?. Thijl trakteerde, waarvoor dank. Sven nam de vieze was mee maar wil het overwinningszweet bewaren. Prima voor 1x. Iedereen dank voor support, Johan goed mee gecoached. Famady sterkte. Deze overwinning is van en voor iedereen, bravo. Fijn weekend en groet, Ronald ⚽ ?‍♂