Ruime winst ondanks stormachtige omstandigheden.

Thuis tegen ZOB stond op deze stormachtige ? dag op het programma. Als team compleet, dus 3 wissels ?, met een tactisch foefje, 2 mans verdediging, begonnen we. Hanni en Thijl mochten veelal wisselend rechtsvoor spelen en Famady in de spits. Maar het was Max, getergd door start in de wissel, die na een reuze solo 1-0 maakte ??. En vrij snel scoorde Amin de 2-0. Mike en Jens hielden achterin stand, afwisselend stond Sem voor en achter op het veld met verve. Met Piet, Tobias en Famady werd er soms iets beter overgespeeld, de wind hielp niet hierbij. Max wel, 2x, en hoppa 4-0. Sven had het rustig maar bleef alert. Net voor rust maakte Hanni, toch weer met bril, 5-0, lekker ?. Na rust beloonde Thijl z’n positie voorin vandaag met een wonderschot boven in de hoek, goaaaaal ?. De jongens bleven strijden en na eerder mislukte kansen pakte ook Famady z’n goal, hè hé. Dit met een assist van Sven ?. Oeps, tegengoal uit respect voor de tegenstander, sportief Sven, 1-7. Maar meer gunde keeper Sven ze niet hoor, gelukkig. Tobias worstelde eerst zichzelf uit 3 spelers ( toch nuttig zo’n Sint rijm) en schoot even later op de paal, jammer. Thijl had wondersloffen vandaag, boem, 8-1?. Maar Ammin was vandaag de man van de pass ⛹?, hij beloonde zichzelf met een goal vandaag. Toppie man. Piet, bij vlagen mooie voetbewegingen weer, scoorde gelukkig ook nadat hij eerst met blessure was uitgevallen. Max maakte nog even 10-1bij onze aanvalsdriften en Hanni met nog 2 goals bepaalde de eindstand 12-1. Het was leuk vandaag, soms even zoeken naar elkaar maar iedereen goed gezwoegd en gezweten. Sven dank voor de lekkere traktatie, Thijl succes met de vieze was. Johan dank voor de back-up en ouders voor de support. Goed weekend, groet Ronald ⚽ ?‍♂.