Blijven werken voor de punten

Beste EVC-ers,

Afgelopen zaterdag werd ZOB JO10-2 aan de zegekar gebonden. Na een achterstand van 6-3 bij rust werd de winst uiteindelijk toch binnengehaald met een score van 9-7. Dat de sfeer binnen het team niet alleen goed is maar langs de kant ook bleek uit de opmerkingen van onze supporters die een aantal doelpunten gemist hadden en toch echt dachten dat we verloren hadden. Beetje jammer!!!! Nu we het toch over onze supporters hebben, even van mijn kant de complimenten dat jullie elke wedstrijd weer aanwezig zijn en onze jongens bij uitwedstrijden brengen en elke wedstrijd steunen. deze stimulans en motivering is goed voor onze jongens en hebben ze nodig. Toppie!!
Dan de wedstrijd. Eerste helft een beetje moeizaam, We kwamen veel te snel 3-0 achter en dan gaan toch de koppies een beejte hangen. Niet nodig, altijd koppies omhoog en blijven knokken.
Bij 5-0 werden we een beejte wakker en gingen we er dan toch eindelijk voor knokken. Vooral Bram kreeg het op z’n heupen en ontwikkelde zich tot man van de wedstrijd! Mooiste compliment kreeg je van de coach van de tegenpartij toen je weer aan een rush langs de zijlijn begon en de coach zei dat ze dat nu wel moesten weten dat dat onze beste man was en korter moesten dekken. Maar niet alleen Bram ging er voor knokken, ook Tygo (licht geblesseerd) knokte zich in de wedstrijd en werd weer een plaag voor hun verdedigers. Yannick die we deze wedstrijd ook centraal uitprobeerde speelde goed en was zowel voorin als achterin goed bezig. Achterin was het lastig voor T&T en Steven. Vooral voor de rust zette ZOB vroeg druk en werden er een paar slordige passes gegeven die resulteerden in doelpunten. Maar in de tweede helft hadden Tijn en Tijl weer controle over de verdediging en speelde ook Steven weeer geconcentreerd zijn partij op doel. Het spel werd de tweede helft ook weer goed verdeeld door Casper. Het is een lastige positie maar je vult het goed in Casper, niet bang zijn om fouten te maken maar gewoon lekker voetballen en het spel lekker verdelen! Prima pot!
Doelpuntenmakers: Bram 5x, Tygo 1x, Casper1x en Yannick 1x.
Al met al dus weer een overwinning! Aankomende zaterdag zijn we vrij en komende weken hebben we wat extra rust met de Sinterklaasvieringen. Dagen dat er niet getraind wordt 28 november, 5 december