Op de stip: Niels Kappen

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je het doet, je bent nodig bij onze club en we zijn blij met iedereen. Daarom hebben we de websiterubriek “op de stip” in het leven geroepen. Maak kennis met onze vrijwilliger Niels Kappen.

  1. Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben Niels Kappen, 29 jaar en geboren en getogen Brabander. In het dagelijkse leven werk ik bij DAS in Amsterdam. Als zijnde zakelijk adviseur geef ik advies en begeleid ik het MKB op zowel juridisch als financieel juridisch gebied. Dit doe ik een team van Business Club DAS waarin we ons vooral richten op preventief en proactief handelen. Het mooie aan het vak is dat je prettige band opbouwt met de zakelijke relatie en zijn onderneming ziet groeien.

  1. Wat doe je bij EVC?

Ik ben trainer/coach van MO15-1 en ben met name op donderdag en uiteraard zaterdag bij EVC te vinden.

  1. Hoe ben je bij EVC gekomen?

In Brabant ben ik altijd actief geweest als voetballer, maar ook als trainer/coach van een senioren- en jeugdelftal. Na de verhuizing naar Edam begon het al snel weer te kriebelen en heeft Viola Everaars op de wijnwandeling (uiteraard met een slok op) gevraagd of ik een meidenelftal wilde trainen. Doordat mijn vriendin ook voetbalde bij EVC (Dames 1) was de keuze snel gemaakt. En werd ik hartelijk ontvangen door Rolph die ik reeds kende van Dames 1.

  1. Wat maakt voor jou je vrijwilligerswerk bij EVC leuk om te doen?

De glimlach op de gezichten van de meiden. Niets is leuker om te zien hoe die meiden plezier beleven aan het voetbal en ook aan elkaar als team. Ook de wilskracht en motivatie om elke wedstrijd volle bak te willen gaan is fantastisch. En wanneer je daarin iets kunt bijdragen is dat mooi. Op dit moment zijn we goed op dreef en gaan we voor het kampioenschap met 1 punt achterstand op de nummer 1. Met deze hechte groep meiden, maar ook ouders die volop komen kijken, maakt het dat ik met veel plezier naar EVC ga.

  1. Wat vind je dat er goed gaat bij EVC?

De sportiviteit en de gemoedelijkheid binnen de vereniging. Ook ouders en vrijwilligers die hun steentje bijdragen draag ik een warm hart toe.

  1. Wat zou je verbeterd willen zien en wat denk je dat daarvoor nodig is?

Een vaste kantineploeg, een mooie bijbaan voor een paar jeugdige spelers?

  1. Wie verdient het volgende plekje “op de stip”?

Ik zou graag Giel Oudejans willen voordragen, leider van Zaterdag 3

Check Also

Op de stip: Wilco van der Niet

Bij EVC zijn we trots op onze vrijwilligers; wat je ook doet, hoe vaak je …